Investeren in Centerparcs Vielsalm

Ontdek de voordelen van het investeren in een cottage op Centerparcs Les Ardennes.

Centerparcs Les Ardennes bestaat uit 350 recreatiewoningen die verspreid over de zuidhelling in het park liggen. De vernieuwing van de recreatiewoningen en de parkvoorzieningen maken van Centerparcs Les Ardennes een unieke investeringskans.

Het luxe niveau en de grootte van de woningen, variërend van 2 tot maar liefst 20 personen, is zeer divers. Op deze manier voldoet Centerparcs Les Ardennes optimaal aan de vraag van iedere particuliere investeerder en de bezoekende gast. Elke vernieuwde recreatiewoning is voorzien van modern meubilair, een volledig ingerichte open keuken, ten minste één smart-tv en een open haard.

Het sanitair is stijlvol, de slaapkamers zijn comfortabel en voorzien van voldoende kastruimte. De verlichting en decoraties in de recreatiewoningen zijn eveneens vernieuwd en geven een sfeer die past bij de omgeving. Het tuinmeubilair is gerieflijk. Tevens is een groot deel van de recreatiewoningen voorzien van een barbecue.

 

 

DRIE LUXE NIVEAUS

Net als de gasten van Centerparcs hebben ook particuliere investeerders hun eigen wensen en eisen, passend bij het beschikbare budget.

Centerparcs Les Ardennes biedt daarom voor de recreatiewoningen drie luxe niveaus aan :

Comfort,Premium en VIP. Voor alle drie de types recreatiewoningen geldt dat kwaliteit en comfort altijd de uitgangspunten zijn.